Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad i Crna Gora ima svog Polju 😂 Respect za ove momke u svakom slucaju damu do poda
O Vasi uvjek neki negativni komentari, ovakav onakav. covjek sportas prije svega, onogatio se na sportu ovom, zivi fantastican zivot i sad sve vi pametniji od njeg. neko komentarise bez mozga kao Vaso, de pokrij se misu mali. covjek trenira svaki dan, pazi sta jede i ozbiljan je u poslu.
Nokautirao ga Brazilac. Jedva hodao i sudija pustio da se završi mec i Vaso dobio na bodove. Vaso jeste bio bolji cijeli mec ali je nokautira u završnici.
Vaso bezmozgović
Kad ima Fabjan mec?
Ne zna ni on kako je pobjedio, pola runde lezao uspavan
Šampion. ❤️