Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno ovo je bolesno. Ko ovo radi, gleda i podržava iskreno treba se zapitati o svom mentalnom zdravlju.
Pogledaj u videu https://www.youtube.com/watch?v=pwg11nFNT68&t=4246s na 1:08:16 kako su Djeda Mrazevi jeleni izgledali, a i kako izgledaju i danas u Skandinavskim zemljama kao Krampus bafomet-i (depikcija sotone kao pola čovjek pola koza), s onda pogledaj translaciju te dijaboličnosti bafomete simulirajući pervezije na ceremoniji otvaranja najdužeg tunela čemu je prisustvovala elita evrope u videu Lucifer has Arrived "Breaking News" Pt 1 https://www.youtube.com/watch?v=kqm-NYzzH40
Božić i Djeda Mraz su toliko otvoreno paganističko satanistički obredi da ih je sama crkva zabranila do 1820, do 1957 Božić je bio zabranjen u Škotskoj, a običaje koje je crkva prihvatila da bi paganističke mase lakše prihvatile kršćanstvo. Nigdje u Bibliji ne postoji godina rođenja Isusa ni preporuka da se slavi Božić – rođenje malog boga. Why was Christmas banned in America until 1820 https://www.youtube.com/watch?v=0lzVZ1lWu-w
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zato i jest poznat i bogat
TA CE ON MOZE SAM' SA KU*CEM BOKSAT
Utjerao ga majci svojoj,da tuzno njače
a de malo zajébancije sta se svi odma palite ko kakve tetke
americko drusrtvo....in god we trust...na dolarima im pise
to je kad te debilizam na youtubeu "proslavi"
Ma više nikog ne interesuje šta drugi misle. Radi svako šta mu je ćejf. Djeca kad se rode odmah im utuvljuju u glavu da su “posebni”. Koliko je to loše, toliko i nije.
Skandalozna je samo kolicina gluposti
Taman da sjedne na njega
Čuj boxer hahahaha on ako je bokser ja sam prvi čovjek na mjesecu
Vi OVO nazivate bokserom? Ja se nekad zapitam da li ste vi uopste novinari...
Ovako i Dofu sparinguje sa Čađinim dildom od prirodnih materijala.
Dragi roditelji, dobro pratite šta Vam djeca danas gledaju na internetu.Ako Vam dijete gleda ovakav debilizam vjerujte da će i ono postati debil(čak i gore od ovoga) i zato je potrebno na vrijeme reagovati da se ovo zaustavi.
Kakav bokser,obicna varalica i klovn.
Jadnik!
Snimao nekakve bedastoće po internetu, do jučer nije znao pravila u boksu, danas ga mediji ravnaju Mike Tysonom i Evanderom Holyfieldom. Marketing je čudna stvar. Idiot 1/1.