Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necu moc spavat sto ga je odgurnuo
Ciganija i to poprilična.
kome više i ovo interesantno... Mater vam poganu.
Raskomadat će ga Usyk, kakav ovaj, zamalo ga Ngannou nije "završio", što bi rekli ovdje.
pobjeđuje Ukrajinac
Cirkus,nema to vise veze sa boksom,samo naguravanje tetkica..
Nakon davnog meča Lennox Lewis vs Vitalija Klička konačno meč vrijedan spomeni u boxu, sve do sada je ovi mečevi su pumpanje na silu.
Predstava za levate
Usik je prvu rundu dobio ima killer instinct
Vrhunski borci, i jedan i drugi tehnički odlični, ipak dajem prednost Fjuriju jer mislim da je prevelik za Usika, 206 cm protiv 190 cm je poprilična razlika i prednost ako uzmemo u obzir da su po kvalitetu tu negdje, al svakako jedva čekam, bit će odlična borba, njih dvojica su najbolje što boks danas može ponudit.
Hahaha raznijece ga Tyson Fury u prvoj rundi.
Čuj borba stoljeća...
Sprdačina hahaha. Pa zadnji meč Furrija u Saudijskoj Arabiji namješten. Lik ga slao na patos, prebio ga i na kraju Furry pobjedio. Ahahahaahaahah.
USYK JE PRAVI SAMPION ZA RAZLIKU OD OVE UMISLJENE NAKAZA.
Svaka borba po vama borba stoljeća
UŠIK će Ušikati ovu DŽIPSI kraljicu