Play-off za Evropsku ligu
1

Celtic favorit protiv Sarajeva, Crvena zvezda bi trebala rutinski riješiti Armence

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Danas su na rasporedu utakmice play-offa za ulazak u Evropsku ligu, a to je prava "poslastica" i prilika za lijepu zaradu na kladionicama.

Ljubiteljima nogometa u Bosni i Hercegovini svakako je najzanimljiviji duel između Sarajeva i Celtica.

Susret koji se igra u Zenici je prilika za Bordo tim da napravi historijski uspjeh i postane prvi bh. klub koji je ušao u grupnu fazu evropskih takmičenja.

Kladionice ne vjeruju Sarajevu, ali to možete iskoristiti i profitirati ukoliko izabranici Vinka Marinovića naprave iznenađenje.

Kvota na pobjedu Sarajeva u kladionici Mozzart je ogromnih 9,50, dok je Celtic veliki favorit sa 1,35 kvotom. Ukoliko vjerujete da će susret otići u produžetke, kvota na neriješen ishod nakon 90 minuta susreta je 4,90.

Ukoliko se odlučite na prolazak Sarajeva, nebitno da li nakon 90 minuta, produžetaka ili penala, kvota na to je odličnih 6,10!

Ukoliko tražite "zicer dana", to bi trebala biti Crvena zvezda.

Beogradska ekipa se sastaje protiv Ararat Armenije, ali meč se zbog dobro poznatih razloga i rata između Armenije i Azerbejdžana ne igra u Jerevanu kako je bilo planirano.

Meč će se odigrati na Kipru, tako da su Armenci ostali bez svog najvećeg aduta - domaćeg terena.

Kvota na pobjedu Crvene zvezde je 1,35, a za one hrabrije klađenje na to da će Beograđani slaviti sa dva ili više golova razlike je skoro dva. Tačnije, kvota na hendikep na Zvezdu je 1,97.

Ukoliko želite gađati iznnenađenje, kvota na pobjedu Ararata je 9,50, a na neriješen ishod nakon 90 minuta 4,90.