Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ti je nafaka to će i biti, iz Gane zavrsio u Turskoj.
12 dana pretraživali zgradu? Pola svijeta im uskočilo u pomoć, a gdje su njihove spasilačke službe, vojska i sve ostalo? Trebali su mobilizovati cijeli Istanbul kao nekada ne dobrovoljne već obavezne akcije ionako opstaju od ovih siromašnih provincijskih gradova. Hoće li ko odgovarati ili opet amnestija od strane vlasti?
Samo lupajte minuse teoretičari zavjera i vjerski fanatici. Nije sve sudbina, a kamoli Božija kazna. Zakazale su institucije od prvog dana. Čitav lanac kriminalaca koji je još gori od potresa '99.
Ja bih samo da ispravim kolegu komentatora, 7.1 je 10 puta jači od 7.0 7.2 je 10 puta jači od 7.1 itd itd
Sranje
Eto šta ti je život.Krenuo momak trbuhom za kruhom i suđeno mu bi da život izgubi daleko od kuće.Neka mu je laka zemlja.
Odabij sa sudbinom.
Pa sta je ovakav nacin smrti nego sudbina, momak nikako svojim odlukama nije mogao zaustaviti zemljotres.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)