Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
48 golova za cijelu svoju karijeru i 177 utakmica. Umjesto što više mladih igrača da promovišemo mi dovodimo ne znam kako da ovo nazovem. Mislim i na mog Želju i na Sarajevo . Sinoć smo vidjeli kako je kad igraju naša djeca . Grizu, udaraju,srce na teren a za ove istrošene kvazi fudbalere mislim da to baš i nećemo moći tako reći .
bas tako
A kako ces nauciti dijete da igra, ako nema uz koga da igra? Sta treba, gurnes 11 klinaca na teren i oni poslije 5 utakmica sami nauce? Ma da, kako da ne. Trebaju igraci kao Bodul, Ahmetovic, Stilic i slicni, koji imaju bogate karijere, da nasu djecu nauce. Ako ti se gleda udaranje, gledaj boks druze.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...cekali da ispadnu iz Europe da dovedu pojacanja,svaka cast majstori...novom igracu sretno,iskustva ima u jakim ligama,mada nije neki golgeter bio,ali za ovo nase kukuruziste bi trebao biti dobar.
Treba li ti deda,oraha i meda?
Čuj "igrao" i za Ajax, jedan meč debilu što si ovaj članak napisao, IGRAO je za Spartu Rotterdam, Dundee United, Sturm Graz, Amkar Perm, e tu JE IGRAO. Sve u svemu dobro pojačanje za razliku od Lazića
Ovo mešto ko Sušic🤔
Jel dugo igrao za Ajax ?
Faca mu nije fudbalska bolje da mladi fudbaleri dobiju priliku svi koji se vrate u nasu ligu su KRSEVI
Možda ne posjeduje kvalitete vrhunski nogometaša ali je star. 😁
Igrao za Ajax iz Tarčina!
kaze igrao za ajax, bio rezerva rezervi
Bitno reci da je igrao u Ajaxu a to da ima 32 godine i da je za citavu svoju karijeru samo jednom zabio vise od 10 golova u sezoni cemo zanemarit.
HAHAHAHAHAHA DOVODE IDIO.I IGRACA OD 33 GODINE IZ 2 TURSKE LIGE HAHAHAHAHA STA JE OVO LJUDI KOJE SU OVO BUDA.E HAHAHAHA
Mlad i perpektivan! 😜
Da mi ga je talaknuti đe. Ima li po Sarajevu vrhunskih prostitutki, zna li ko? Ne mogu da plaćam neke kojima treba za prase i krompira za ručka.
Možda ima i ovdje neka kojoj fali tvrd, a dam joj i petobu plus PDV unaprijed?
Karijera mu bukvalno išla silaznom putanjom, od Ajaxa do Sarajeva.
Pa strmina je velika, čim izađeš iz Nizozemske, slobodan pad do Bosne