Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas onaj odvratni orangutan ubije 2 djevojke na pješačkom kod muzeja i dobije 10 godina od nepristrasnog sda pravosudja.. tragikomedija...
banova te nepristrasni klix. na portalima vidis kakva je sama drzava
Ovaj idiot će da istruhne ovde u zatvoru.. u Americi smo svi isti
hebes idiota nije bolje ni zasluzio nego mi zao mladosti poginu djevojka u najboljim godinama mjesto da uziva u carima zivota vise mi zao ta dva psa nego tog idiota
to se zove dobar zakon i vladavina prava, a ne uvjetna kazna
Prema vazecim propisima, osuđeno lice moze zahtijevati i moze mu se odobriti uslovni otpust nakon izdrzane 1/3 izrečene kazne. Sada racunajte kakve kazne se izriču za teska djela i za koliko je takav izvrsilac “vani”.
to su kazne a ne ko kod nas sefić &co
tako se to radi u americi a nr ko nas sejfic koji će izaći za koju god zbog dobrog vladanja. zbog ubojstva dvije djevojke.
Suđenje završeni. Tip dobio 49 godina i 11 mjeseci za dva psa i mjesec za srpkinju.
Jedna mi stvar nije jasna.. kako hajvan osta ziv ?
Srbijanka al 13-o koljeno
Sigurno će pobjeći u neku drugu državu...
Ja ja, 50 godina, a ne ko kod nas jos ih pohvale i zaglade po glavi, a onda im daju neku drzavnu funkciju
ugini