Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostat ce u Feneru djaba pisete drugacije!!
Ne može on više ni u Amri ostati..
Da je znao motivisati i biti prvi u reprezentaciji igrali bi bar jos na jednom velikom takmicenju ali nije taj tip igraca motivatora kao npr. Modric., nazalost.
Ko mu je blizak zna da covjek hoce da nastavi zivot u Hrvatskoj logicno da ce mozda odigrati koju utakmicu za Hajduk
Pa šta i da ode u Hajduk nas najbolji igrač svih vremena? Split je 10 puta bolji za život od grada koji 6 mjeseci godišnje provede u smogu, gdje tiktokeri mafijaši napadaju jedni druge u centru grada, gdje ceca urla iz svake kafane..
Mi bi po pisanju novinara bili svjetski i evropski prvaci, samo nas zeza što se ne možemo na prvenstvo kvalifikovati. Džeko za penzije odavno.
sta ce ba u zelji , kod nas kakav god da dodjes pljuju te poslije idi ba dzeko svugdje samo nemoj kod nas
miran pitaru
Nije ga raja džaba nazvala klocem vidi se tek sad umjesto da se vrati u Želju završi karijeru ccc
Pa da mu ti i ostala grupa intelektualaca psuje svaki drugi vikend sa tribina. Pametan je Dzeko
Trebo je bash u Kasabu.Da ga kartel reketira i ugrozava sigurnost porodice.Zar ne vidite da je u Kasabi skoro ratno stanje.Paljevine ,ubistva,ochaj.
Dzeko bices cava ako odes u Hajduk,vrati se u Zelju gdje je sve pocelo
Svaka čast njegovoj karijeri al na šta je naš sport spao, prati se iz minuta u minut gdje će lik od 38 god
Džeko i Hajduk, nikad to pomislio ne bih. Eto još kao dijete sam uvijek i samo za Hajduka navijao, što se tiče YU ili sad ex-YU klubova (čisti Bošnjo ovdje, ponosan do neba što jesam).
Da je pametan dosao bi da bude sportski direktor u Želji .. odigraj jos ovu godinu majstore, i ajde kuci za Sarajevo
Prestanite nas maltretirati sa bračnim parom Džeko.
Svi koji se bave fudbalom u BiH trebaju se preispitati da li i dalje jer smo zbog njih jos u srednjem vijeku sto se fudbala tice.
Ide titula u Split idemo Hajduk
Ja mislio to neki gol bio sut sa 40 metara