Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav uspjeh, nevjerovatno. Bilo da je pretrcao 2 kilometra zna koliko je ovo naporno, 19 od 20000. Momcino samo jako, da Bog da ti nama bio nas Eliud.
19 od 20.000 takmicara. Svaka cast
Gradonacelnik te garant o svom trosku bodrio. Tebi cestitke sve
Svaka čast.
Momak šuti, radi, trudi se. Ne pljuje nikog, trenira na stazi u Goraždu, koja je u raspadu. Svaka čast Emire
Veseli se bosnjacki rode!
Za 18. mjesto medalja za BIH nije od bronze nego od keksa
Ne bitna je medalja. Hajde ti istrci 10 km da vidimo dokle ces . Respektuj sinak ovo je vise nego casno medju hiljadama koji su trcali. Na kraju krajeva ovo je bio revijalni maraton.
Bravo momce!
Bolji od 20.005 takmicara nije mala stvar
Bravo Emire sine, 10k istrcati pa jos ovaj rezultat, bgm zaslucujes nagradu u najmanju ruku jednu limuzinu ovu sto je dosla za drzavni vrh. Svaka cast decko
MašAllah Goražde je ponosno na tebe.
Raduj se bosnjacki rode
Bravo! Svaka cast! Lijepo je čitati ovakve vijesti i rijetke pozitivne stvari u našoj drzavi.
Svaka cast Emire.Ziv i zdrav bio. Momak cista desetka.
Jedan Arteon za decka molim lepo!