Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ne gledam F1 od kad njega nema
Schumi, ima nas koji te nikad nećemo zaboraviti ❤️
Poštujem privatnost porodice i razmijem bol i tugu ali Schumi je bio javna ličnost i u srcima miliona ljudi i mislim da je krajnje ne korektno od porodice da makar ne objave one osnovne informacije.
nisu normalni. covjek umro davno. drze ga na aparatima da bi njima bilo lakse. svasta
a sto ne pustite covjeka da vegetira na miru?
Nemere se skijat u kapici ko maneken, bez kacige.
"Iako je nosio skijašku kacigu, doživio je teške povrede glave i prebačen je u bolnicu u Grenobleu gdje je podvrgnut operacijama i stavljen u induciranu komu."
NEMERE, NEMERE! 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ne morate objavljivati znamo da je sheban
Možda nije moje da kažem ali poslije 10 godina teških patnji ovog dobrog čovjeka, ozbiljno sumnjam u pravu prirodu Boga. Mnogi su i prije mene sumnjali pritisnuti neopisivim patnjama a sve su činili Bogu na slavu i dobro ljudi. S druge strane zli i opaki žive u komociji bez ikakvih iskušenja.
Druže, ako vjeruješ da postoji svijet mimo ovog našeg, lakše ćeš razumjeti sve ovo.
Krenuh pisat, al vidim da su ti vec objasnili ;) Polako sve ce ti biti jasno na drugom levelu ove igrice.
Čuj 'obožavaoca'. Zar se obožava Šumaher? Poštovaoca ili simpatizera. Imaju li novinari mozga ili samo prepisuju?
Ikona