Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toplo preporucujem redakciji da prestane da se blamira i zaposli nekoga ko tecno govori engleski jezik, jer ove Google prevode ne bi ni pas s maslom pojeo.
Lik nije vozac formule 1, imao je dovoljno prilika da pokaze svoj talent kojeg ocito nema. Od slijedece sezone neko ce drugi popuniti njegovo mjesto.
Sainz ce popuniti njegovo mjesto ali momak je jos uvijek vozac formule 1.
Samo njegovi inžinjeri krvavo zarade svoje plate, svako malo moraju sastavljati bolid, ako ne ide poturi brate
Slobodni trening i ti isforsiras neki maximum, nesto ko ti znas, mozes, najbolji si, levatina. Treba ga alkotestirati i vidjeti jel napusen sjeo za volan. Unisti lik milion za 3 sekunde.
Cuj milion 15 miliona
Lupio sam cifru, a ako cemo oko tog, ostalo je nesto ispravnih djelova, recim volan, nebi mogao izaci da nije skinuo volan haha, ne zajebavaj jbt