Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu se sudarili, nego je Verstappen udario Norrisa pokušavši spriječiti čisto preticanje.
Dva puta. U 62 krugu Norris pokusa vanjskom puta njom, Max ga ne propisno zatvorio Norris sijece krivinu van staze izlazi ispred Maxa ali mu vraca poziciju nakon pola kruga, sad isto se desi samo sljedeci krug samo kontra pozicije i Max opet ne pravilno zatvara poziciju i dolazi do Kontakta, jeste borbeno ali je sup@cki od Maxa..
A ti imprezas bgt ne razvdajaj nepropisno i nepravilno. A komentar ok. Halali
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koji š***k ovaj Verstapen...
I samo 10 sekundi kazne na Verstapena na kraju a upropastio cijelu trku za Norrisa. Zašto ne kazna sa pozicijama u nazad za sljedeću trku? Smiješno.
Zato Wertqpen nikad nec3 ni biti u top 5 vozaca!
Verstapen od prvog svog nastupa u F1 ovakav, koliko je samo utrka upropastio drugima
Sampionski, lukavo i prljavo. Kolicina komentara pljuvanja na Maxa dokazuje da su video samo vidjeli a ne desavanje prije incidenta, klasika sve strucnjaci. Norris takodjer prljav i ovdje je FIA trebala reagovat dva kruga prije incidenta.
Notia prgav sto je brzi i sto je polušavao preticati! Razumijem, navijas za Maxa ali onda ne komentariši! Smije ti se svijet.
Gdje su sad oni koji iz sedmice u sedmicu pišu " ko jos gleda ovo ". Ovakve utrke će biti do kraja sezone. I ako je vec sasvim sigurno da će Max i ove godine biti šampion uzbudljivo će biti gledati. Naredna godina će tek biti gusta u vrhu.
Po muci se poznaju sampioni ! Idemo Max
Max je ispao prava kukavica i to mu nije prvi put
Đast a inćident
Ja od zeze stavio marku na Rasela kv.20 haha evo isplata 19. A navijao sam za Norisa, trebao je pobjediti da Max nije non stop mjenjao smjer.
nisi pravi sampion ako imas ovakvo djecije ponasanje, pa prihvati nekad da nisi prvi
Nisi tako pricao u Silverstonu kad je Hamilton Maxa zamalo ubio, ili kad su se Senna i Prost redovno tukli na trkama, bitno je strucnjak na klixu bit skupljat komentare od istih placipicki... Trkanje je bilo pa i ako je prljavo trkanje je, idite gledajte kečere
ovo je red bull racing za siromasne...pogledajte snimke iz sarajeva...bjezimo svijetu 30 godina...
Greška iz boxa promjeni cijelu utrku. Šteta što je došlo do kontakta kasnije, ali tuđim greškama uvijek se neko drugi obraduje. Russel je najviše profitirao.
Verstapen je jedan od najboljih vozača u istoriji F1 ali i jedan od najgorih karaktera, on i Hamilton.
Koji F1 šampion je bio friendly karaktera? Nijedan.
Max je mnogo gori od Hamiltona!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Profesionalci u voznji,sta reci za nas amatere!