Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Max ce biti sampion ove godine Jer je na pocetku sezone imao dominantan bolid, a McLaren nedorastao za titulu pored najbrzeg bolida od VN Miami
Čeka nas sutra zanimljiva utrka, očekujem da će biti bar dva tri puta 'Safety Car' što će umnogome promijeniti ishod utrke. Ferrari 1-2, Piastry u prvoj krivini aut, Max 3, Perez 4, a Norris disq.... i
Šta je Verstapenom.Gdje je taj najbolji vozač ikada odjednom? Zar nisu Maxovci balili po portalu kako dominira itd.Kažu nije sve do formule :)
Nisam Maxov navijač ali budimo realni ove godine ljudi nemaju dominantan bolid i on izvlači maksimum iz njega. I bez obzira na to opet ima 7 pobjeda. Bojim se da je borba za šampionsku titulu gotova pogotovo nakon kiksa Norrisa.
Čovjek je novi-stari šampion