Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjedio u Austriji ni kriv ni duzan,ovdje iz nicega dosao u poziciju da pobjedi zahvaljujuci strategiji jednog stajanja,koja mu je na kraju i uzela pobjedu. Hamilton na stazi zasluzio pobjedu,ali na kraju se vidjelo sta je prevagnulo...
Piastri zaslužio pobjedu, da je bio još 1 krug prestigao bi ih oba.
Sjećam se kada su Hamiltona 2008. na istoj ovoj stazi naknadno kaznili i uzeli mu pobjedu i to potpuno nepotrebno. Evo sad mu se vraća mada je bi bilo cool i da je Russell pobijedio. Imao je da-mu za ovakvu strategiju.
Joj klixe dragi koliko je ovakvih nezapamcenih preokreta bilo samo u posljednjih 15 godina, a da ne pricamo dalje.
Čuj nezapamćen!? Vettel prije tri godine na isti način diskvalifikovan sa P2 u Mađarskoj, merhaba novinari.
Pravila su pravila, u Mercedesu su priznali grešku, mislim da je Vettel u Mađarskoj nekad bio diskvalifikovan iz istog razloga.
Nezapamchen?! Mozhda nezapamchen za Klix i mladje ljubitelje autosporta. Mi stariji i ozbiljniji ljudi pamtimo i spektakularne stvari u F1. Ovo je bez veze.
Vala baš, prošla utrka je bila više nezapamćenija nego ova haha. Normalna utrka (poprilično uzbudljiva) u kojoj je bolja taktika pobjedila, i eto na kraju je bilo šta je bilo, ali ništa nezapamćeno vala
Šteta
vise srece drugi put