Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne branim Maxa niti sam protiv, ali ove godine više nemaju dominatan bolid kao prošle godine. Možda je to Newey i znao pa otišao...Složili se ili ne Max je trenutno najbolji vozač na gridu. Da li bi iko prošle godine pobijedio 19 puta: mislim da ne! ali mislim da bi bar 10 vozača sa grida bilo šampion u onakom bolidu. Max izvlači i više od maksimuma iz bolida. Da li bi Max pobijedio ijednom u Haasu, Williamsu, Sauberu....nema šanse da bi.
Verstapen zavrsava sutra na drugom mjestu!
eto nek ste svi skontali da verstappen nije nidta posebno. svi vozaci su bare bare jedino sto ih razdvaja je bolid. gdje je norris bio prosle godine u monzi? nigdje
90 posto je bolid ostalo vozač. Tako je odavnina.
Hahahah jesi li ti ovo sad prvi put gledao ovaj sport? Ne laprdaj gluposti, pogledaj proslu sezonu i koje je rekorde Verstappen oborio. Koliko se ja sjecam, bolid se ne vozi sam.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Posljednji krug u Monzi.