Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali kako je Leclerc odvozio
Vozac dana definitivno. Opcenito Ferrari ekipa dana jer i Sainz je odlican posao uradio.
Jelde Max najbolji svih vremena.Jelde Max je klasa i pokazao kakav vozač bez obzira na bolid Jel tako?. Pa gdje ste sada lajavi Maxovci,jeste li možda sada vidjeli da je 90% do bolida i tima.Hajde Noris ali od jednom Piastri u vrhu samom.Najgore kada bolesni fanatici ne mogu i ne žele da vide kakav je to sport i da je skoro sve do bolida ali eto
Max je otpuhao svakog timskog kolegu koji ima isti bolid kao on. I svaki njegov timski kolega je bio tu negdje sa ostatkom grida, dok je Mac lagano 30 sekundi ispred. I pogledaj i ovih zadnjih par utrka kad mu bolid nije najbrzi gdje je Max a gdje Perez.
I nisam Maxovac, jedina dva covjeka za koja sam ja navijao su Kimi i Alonso. A inace navijam za Ferrari i RB mi je jedna od mrzih ekipa. Ali treba biti realan. A ti mi se nekako osjetis na navijaca garonje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bilo je i vrijeme
Da se zid sad sruši, i da svako kaže što mu je na duši....
By by Red Bull and Max. Landić Norrisčeeee!
A dislike mi daju samo ovi Max navijači, hahahaha!
Piše se "bye bye"