Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
33 Versappen Max max
Dobra referenca😄
Ferrari na pravcima brz, u krivinama za 0.08 sporiji od RedBulla, volim Ferrari ali bolid nije taj bolid za osvajanje titule (mozda konstruktorsku). Max po mom misljenju osvaja, ali Hamilton se vraca poslije 5-6 trke. Drago mi je sto cu pratiti poslije 3 mjeseca muke od fudbala.
Nema nikakve osvete,samo jos ubjedljivija titula Verstappena Akobogda☝☝🏆🏆🇱🇺🇱🇺
Cirkus Colorado!!!
Ma samo da ova mala curica od Hamiltona ne osvoji, bilo bi dovoljno, a šlag na tortu bi bio još da ga Russell otrese ko dijete zvečku.. 👊🏻😁
Max će dati maximalno
jedva čekam 🤘🤘🤘
Bolid RedBulla jednostavno leti, Hamilton nema sanse, prebrz je Max
Ti si to zakljucio gledajuci prosu sezonu? Niti jedan od dvojice trenutno nije konkurent. Najveci konkurent je Charls i ferari. Bolidi skakucu kao ping pong loptice za sada i niko od glavonja nema potrebnu brzinu niti stabilan bolid. U konacnivi, lewis je favorit za osvajanje osmog naslova jer mercedes je mercedes. Nije dzaba 8 puta konstruktorski pobjednik.
Bolid RedBulla jednostavno leti, Hamilton nema sanse, prebrz je Max
Odakle vam ideja da je glavni konkurent Hamilton? Pa taj se za sad po makadamu vozi, bolid skace ko konjska kola po kaldrmi. Mercedes izgleda ocajno, barem za sad. Osim ako opet nije u pitanju sandbagging kao i prethodnih sezona. Vidjet cemo danas u kvalifikacijama.
ne sikiraj se ti ništa za dvije tri trke taj Mercedes će da ide ko po loju
@Lebrom ne kazem ja da nece, ali je malo preuranjeno govoriti po ovom sto teenutno vidimo da je glavni konkurent Hamilton. Zasto ne i Russel? Mladji je, brzi, zeljniji dokazivanja i sasvim sigurno nece biti Bottas. Pa Hamilton je i od Rosberga izgubio.
Essere Feffari 🏁
Max ovo uzima
Ferarri na pocetku sezone najjaci! Vidjet cemo sta ce se desavati dalje. Max isto tako dobar, Mercedes radi kraja sezone malo zaostaje…