Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeco da znate, Michael je prvi dosao poslije rata u BiH pomoc djeci..😉
veliki covjek i legenda
davno umro a oni nikako da mu priznaju
on je živi zombi ..
Bože pomozi Schumiju
schumi bratina
Abd da te mick naslijedi na pravi način legendo
Već sedam godina nema Nove se ne sjetim Kišnog Čovjeka... 😔🙏🏻
Legenda i prijatelj BiH!
Niti ce se oporaviti....
Sarajevo ćete pamtiti !!!
@fbUser6703000x29 Nepismen si.
Najbolji covjek i legenda za sva vremena. Porodica je uz njega i to je najveca sreca za njega jer on to osjeca i zna.Da ozdravis od srca ti zelim.
Zaslužio je to
pričalo se da je htio usvojiti dijete iz Bosne, nakon rata ali mu valjda neko od njegovih najbližih to ne podrži..Izdrži legendo, uspješan oporavak čuda su moguća uz Božiju pomoć
@osobakomentator Predomislio se kada je vidio kakve su genetike dobri bošnjani. To dijete bi ga kad tad pokralo. Nije bošnjo navikao da radi i stvara.
NAdam se da je dobro. Obzirom da nema nikakvih informacija o njegovom stanju.