Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne ne,ne pratite,pobjedio Lujo,Rasel diskvalifikovan
Kao navijač red bulla, čestitam Russelu na zasluženoj pobjedi ovo je meni prva trka ove godine na kojoj sam vidio da je Verstapen najlakše izgubio.
Džaba mu čestitaš, Hamilton prvi
Russel je zaslužio pobijediti šteta što mu je poništena pobjeda zaslužio je. Odlična trka je bila. Kao navijač red bulla nisam zadivoljan Perezom na kraju sezone bi ga prodao.
Upravo citam da je Russel diskvalifikovan zbog manjka mase bolida tako da je Hamilton pobjednik
Russel diskvalifikovan
A dje zavrsi crni ferrari jadi ih ne znali
Ja se stvarno pitam kakva je taktika bila za Ferrari i Norisa
cuj diminacij imercedesa hahaha Ljudi imaju vjerovatno najlosiji bolid od vodećih ekipa, ali jako dobre vožnje vozača ih izvlače ništa oni ne dominiraju
mercedes je sad sigurno ako ne drugi, onda treci bolid po brzini. tako da su ovi resultati za ocekivat
Nema tih vozaca koji ce zavrsiti utrku 1-2 bez odlicnog bolida...pusti te djecije
Nevjerovatno kako Ferari uvijek nađe način za upropastit utrku
Vidio si, uvode Carlosa u box umjesto da smeta Hamiltonu da mu se Leclerk uhvati za rep. Plus Lecleru ona izmjena 3.5 sec, a mogao izaci ispred Hamiltona.
Umjesto taktike jednog stajanja, oni Sainzu 2 stajanja u 7 krugova... wtf
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakva trka ufff, najbolja u sezoni, uzivao sam.
Ali i ova dva komentatora daju atmosferu utrci samo tako. Bolji su takticari od Ferarijeve garaze, i sve su pogodili. Bravo i za komentatore.