Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sainz je ovo odvozio kao jedan pravi sampion formule 1, sve perfektno strateski uradjeno, davanje drs- norrisu. Kapa dole majstore
Dobar je sainz, usao je u formu i ide ga odlicno, leclerc je samo za kvalifikacije
Najzanimljivija trka sezone.
Kao red bullovac čestitam na pobjedi Sainza. Komentator je rekao da ova staza ne odgovara baš nikome posebno pa čak ni red bullu. Baš je bila zanimljiva utrka po mom mišljenju red bull je pogriješio što nije stavio Maxu meke gume do kraja 20 ili 25 krugova je bilo ostalo mozda bi uspio stici ali sve u svemu odlična trka.
I opet hamilton doktorski poklonjen podijum
Ko mu je poklonio?
Nije mi bio drag al ovo svaka cast doktoriski
Za ovaj sport bi rado zatvorio sarajevo na 3 dana
Norris je čudo od vozača.
Lik je napravio 100000 IQ potez kad je Norrisu dao DRS
Doktorski 👏
Sainz ferarijev vozac broj 1.
hahaha russel debil ahhahaha
haha, a ti jos malo veci retard
I navijao sam za njega, a zao mi sto Rasel nezavrsi.