Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
petarde treba ukinut!!
Ovo je istina,kod mog komsije su pobacile dvije ovce od straha za vrijeme novogodisnjeg pucanja
U burek sa košutom....
Jadan Schumacher, nije stigao od silnog lokanja sampanjca za Novu godinu da zatvori zivotinje na sigurno.
Zašto bi je zatvarao na "sigurno"? Zbog debila koji bacaju petarde
Jadne životinje, masa ih strada od tih petardi... posebno nikad nisam razumio lovce koji ubijaju zivotinje iz obijesti. Otkud nekom pravo da uzima neciji zivot iz obijesti? Tebe bi ja jarane da trcis kroz sumu gologuz dok te drugi nisane ...
Drug žao mi je, ali glup si ako misliš da iko lovi iz obijesti. Životinje koje su ulovljene cijeli su život provele slobodne u svom prirodnom staništu, dok meso koje se kupuje u Konzumu ili Bingu dolazi od piladi i krava koje su zatvorene u krajnje nehumanim uvjetima. Osim toga, lovci kontrolišu balans između vrsta životinja (npr. višak lisica = manje zečeva i sl.). I ne, ja nisam lovac, samo sam obrazovan.