Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je slično kao "ko ne skače mrzi ovog ili onog". katastrofa i primitivizam
Slažem se u potpunosti sa ovima. Individualna je stvar čovjeka kako će se postaviti prema bilo čemu. Mogu biti protiv rasizma a da ne učestvuju u trendi paganskim ceremonijama. Pritisak javnosti da individualci GRUPNO izvode rituale koje "propisuje" glupa masa ili će biti izvrgnuti javnom linču, nisu drugo nego-fašizam.
@kolorit napokon neko normalan
Pa sasvim je normalno da se to desava. Slicno kao sa zenskim pravima i pravima pedera. Njihov lobi je prejak, a samim tim normalan covjek je na rubu...
Iako su možda odbili kleknuti, oni su se izglasili da su zajedno u borbi protiv rasizma, što dokazuje isto nošenje majica na kojima piše KRAJ RASIZMU ( End racism).
da svi na svijetu u isto vrijeme kleknemo, nece se nista promjeniti. Ok kao profesionalci, mozda su trebali bas zbog ovoga sad, ali upravu su svakako.
ovo me podsjeca na onu nasu navijacku : Ko ne skace, mrzi Bosnu hej hej hrj! 😂
Klece afroamerikanci jer SAD himna sadrzi stih o pobjedjenim Engleskim vojnicima, njihovim saveznicina i robovima (Englezi su imali brigade robova). Neki Afroamerikanci zele da se izbaci taj dio stiha ili promjeni. Ovi bjelci sto klece pojma nemaju sto klece. Ko sto sam ja morao klanjati na politickom meetingu jer svi klanjaju
Czech president blm is racist slogan
Samo Uzvisenom se na sedzdu pada, i samo pred Jednim se kleci.
Ko ne padne na sedzdu taj ce u dzehenem prc
Ovo kao kad Goran Milić kaze ko je za mir nek ugasi svjetlo i onda snima kako sarajlije gase svjetlo. I ode Goran kod Franje a sarajlije ostadoše u mraku.
Mrzim crnce ali volim crnkinje
@tantrasex A jel ti to crrnce jer su obdareni ,kako kazu ili....
gospoda
Pa ne kleči ni onaj tamo pored staze 😁😁😁
Podržavam
supci