Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fomrula je toliko jednolicna postala, imas 4 tima koja su u vrhu, buranija se bori za bod dva da osvoji i to je to. Gp je mnogo interesantniji za gledat kao i ilda humic influenserka from kaly!
Verstapen je prica za sebe. Ali ako pratite f1, vise zapinje napredak Mclarena u ovoj sezoni. Od najsporije ekipe na pocetku do toga da izazivaju Red Bull. Jos je to malo sporije, ali mislim da su iduce sezone favoriti iz sjene.
Brutalna dominacija, kao mercedes u najboljim danima samo sto smo tad makar imali Rosberga pa i Botasa povremeno da iznenadi. Sezona za zaborav u smislu neizvjesnosti osim prosle trke kad nije bilo RB-a...