Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne samo sa imaju najbolji bolid, nego najjači tim i vozač trenutno. Dva kruga prije kraja tražiš zamjenu guma, da bi postavio najbrži krug. Čovjek je posvećen onom što radi maksimalno, respect.
Ma cuj to, a do prije koju sezonu to isto mercedes bio pa druga se prica pricala
@NemojZezat jos prije 3 godine kad su Mercedes/Hamilton dominirali, znalo se da je Max najbolji vozac na gridu. Realno Red Bull je bio slabiji od Ferarija, i opet je Max dolazio do pobjeda.
Koliko hrabar i kompetitivan moras biti da u predzadnjem krugu, udjes u box po nove gume? Samo zato da bi imao najbrzi krug, a znas da ako podje nesto po zlu, gubis pobjedu...future 🐐
Sa ovakvom dominacijom Red Bull-a (prvenstveno Verstappen-a), sve mi manje nedostaju SK kanali, dok je 2021. bila potpuno druga prica. Nove regulacije dolaze tek 2026., tako da ce i naredne 2 godine vjerovatno biti isti nivo dominacije.
Iako sam navijac red bulla u nekim trenucima mi je bilo drago sto Max ganja Leclerca njihov obracun je bio zanimljiv iako je trajao 2 3 kruga.
RB nema konkurenciju ove sezone, jasno je da ce zakucati prvo mjesto. Ali kako je shumi " opao " nakon dominacije, pa Vettel pa hamilton tako ce i max jer je f1 nazalost 90% do bolida. Al mislim da bas nema smisla porediti maxa sa legendama tipa senne, laude, shumija itd jbg brate pa nigdje veze. Kako god kapa do poda pa vidjet cemo do kas
Toliku moc nisam vidio, poigravanje sa konkurencijom…imas prednost 23 sekunde a za box ti treba 20 i ti ides da mijenjas gume da bi imao najbolji krug i dobio dodatni bod! Koja vjera u mehanicare, u tima, bravo
Jedini sport u kojem se šampion zna prije početka sezone. FIA je devastirala F1.
Svaka čast na dominaciji, ali brate dragi, porediti broj pobjeda Senne, Prosta i ostalih sa brojem pobjeda Verstappena i Hamiltona je vrijeđanje. Kako se može porediti broj pobjeda ako ovi imaju 22-23 utrke u sezoni, dok je Senna imao 15-16 utrka u sezoni?
Max daje maximalno
Ko ovo uopšte više gleda
Zar Formula 1 još postoji?
uz nedovoljno tehnickih detalja oko inovacija i dozvoljenim preinakama na masinama ovo je postao bezveze sport. Sta mi znaci bolji refleks ili fizicka sprema vozaca a ispod njega nepoznata masina u koju je ulozeno milione radnih sati i novca?
Vjerovatno ce oboriti sve Hamiltonove rekorde, nesto cega se fenboji lewisovi najvise boje..
Sainz je zasluzio podijum.
Nema konkurenciju, Red Bull ce pobjediti svaku trku ove sezone