Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da napomenem da koliko Perez radi za Maxa i kako ga štiti i pušta iprošle sezone i ove, iako je imao realnu šansu da pobijedi utrku. Tako su i za Šumija radili, za Alonsa, Vettela...ali svi vide samo kada kolega pomogne Hamiltonu. Vazda je bilo pravilo da lošiji kolega pomaže boljem ako se onaj bolji bori za titulu.
@fujto Ja jesam navijač Hamiltona a uvijek sam bio realan. I danas tvrdim da je Max brži vozač od Hamiltona iako ne podnosim maxa.
O čemu pričaš u tri trke ove sezone je Perez Maxu prepustio poziciju?!
Hamiltona haman ne zaobilaze pehovi ove godine: u Arabiji mu zatvoriše boks kad je trebao ući, u Imoli ga Ocon izgura na izlazi iz boksa, danas peh sa gumom i na kraju sa motorom. U Miamiju i Australiji ga Russel pretiče u boksu zbog Safety Cara. Ali neka se malo pati, neka stiže rezultat.
Bravo👍
Idemo dalje samo jako Max stvari dolaze na svoje mjesto🏎🏎🏆🏆
Kaze nevalja hamilton sa 19 mjesta na 6
Kaze nevalja hamilton sa 19 mjesta na 6
kada ti se poklopi sve...samo je Perez trebao da pobjedi...Bottas fantastičan
Ovako ce sve i do Silverstona bit, onda iskreno mislim kada RedBull donese taj veliki paket poboljsanja da je to to za ovu sezonu... Max jeste napravio gresku ali skinuo je 13 sekundi od Russela, a kasnije pobjegao cak 30 sekundi. Lecler samo bol za navijace Ferrarija ali moraju biti svjesni da je max isto tako bez svoje greske izgubio 36 bodova...
ipak je Mercedes najjaci po strategiji, fali samo malo da usavrse bolid i eto nam jos zanimljivije sezone. Red bull danas imao srece, Ferrari mora jos bar 2 sezone biti na ovom nivou da bude konkurentan za sampiona. (navijač Maxa).
pehovi sa sk samo sto su rekli da se lekler moze suncati i lagano do kraja odvoziti njemu se ugasi bolid
Sramotno komentarisanje opet od strane SK.Mogul vise izac iz guzice mercedesa I hamiltona
hahahaha postali navijaci Ferrarija kad su skontali da je merc ove godine kanta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svaka cast za rasela, kakva odbrana od maxa. mercedes pocinje biti konkurentan