Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek ( max) je napravio vise udesa nego svi ostali zajedno u F1, i uvijek se zali da nije imao prostora, pa prijatelju najbolje da se svi ostali sklone a ti sam vozi, samo se ti Boris za bodove a ostali voze onako iz dosade.
uzeli mu vozacku na 2 mjeseca
uzeli mu vozacku na 2 mjeseca
Sve se radi da Smrdilton i njegov Smrdicedes budu prvaci. Ne mogu na stazi, pa onda mimo staze kopaju i rukama i nogama. Po kaznama ove sezone jasno je koga FIA favorizira.
Pa gdje su sad Maxovci?
Max je ludo hrabar, ovo su prave utrke, dosta je vise p...ica
Hamilton, nesumnjivo dobar vozac, kuka na sve zivo, sudije izlaze u susret gdje god mogu i njemu i Mercedesu. Sudije nisu objektivni, pogotovo kada su spomenuti u pitanju.
nisam pozelio kaznu maksu, jer je ovo bila njegova osveta za sudar u VB. Ali sam i prije napisao, da ako FIA bude kaznila nekoga, moze jedino biti Maks. Muha nije imao gdje da ide u sikani, a bio je ispred, ovaj ga izbacio u stilu Prost-Sena. Kako god, kazna nije trebala biti po meni, ali krivica je na strani Maksa.
Max je jednostavno preagresivan vozač. Koliko je samo puta skršio druge a i sebe takvom vožnjom. Ok, svi mi volimo gledati takve situacije kao gledaoci ali kad se desi belaj, neka onda prvo gleda sebe pa onda druge vozače. Pa čak i u Silverstonu kada je Hamilton bio kriv, mogao je popustiti i čekati drugu priliku za pobjedu, pogotovo jer je tada imao ogromnu bodovnu prednost.
Nezasluzeno