Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Fernando!
namješteno sranje bogati smrkljo će dobijati da se vidi jbg.....Hamilton je za razliku ovog klauna dijete iz obične porodice
Joj i ova F1 pravo njesra. Svaka utrka isti pobjednik. Svaka utrka isto postolje. Šta je ovdje uopšte interesantno ?
Idemo po treci🏆🏆🏆🦬🦬🦬
Hajmo Red Bull, Max i Sergio ove godine. Max 3 put prvak Sergio 2 mjesto na kraju prvenstva.
Pogledajte svi dobro koji mislite da je vozacka kviteta ispred bolida.Da Alonso ima RB bolid bio bi ubjedljivo prvi.Najgori su ovi Maxovci koji se loze na njega a u biti da mu nije ovog bolida bio bi kao ostali.Formula 1 danas nema vise veze sa vozackim kvalitetom.
Pa sto onda Perez stalno zavrsava na 3-5 mjestu? Ili drugo pitanje, zasto Ferrarijevi vozaci uvijek imaju bolje pozicije u kvifikacijama nego na kraju trke?
Nije istina ja sam navijac red bulla i kada je Lewis dominirao nije mi bilo dosadno sve zavisi od staze ako je dobra staza uvijek ima preticanja meni je uzbudljivo. Bolje nego nogomet samo se sekiram.
Alonso masina! Covjeku da je bolid kao Maxov.. ne smijem ni pomisliti :D