Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
F1 zanimljiva kao šah
Pa za tebe nije sah, idi ti gledaj nesto zanimljivije pasha ;)
Nema sta ovdje do 2026., eventualno mozda neko bude konkurentan godinu prije tj sljedece godine, ko kad se RB priblizio Mercedesu 2021.
Kao red bullovac mislim da će dosta dominirati red bull kao što je i mercedes. Najzanimljivije će biti borba za 2 mjesto Ferrari Mercedes i još neki timovi.
I tako je sezona, koja nije ni počela, završena.
Nisam niciji fan,volim gledati prava utrkivanja bilo kojeg takmicenja a i ovu trku danas sam gledao i neka je covjek pobjedio vozi dobro ali i ima i bolid raketu,sto je u Perez dokazao.Ali mi to nekako vise nije ni priblizno kao prije, hajde sto se ovi medzu prvima ne utrkuju, nego vise nema nikakvih duela ni izmedu ovih iz sredine a ni izmedzu ovih koji su medzu zadnjim, nazalost.Ako se ovako nastavi u buducnosti nece ispasti na dobro za sport i gledatelje.
Frajer uradio grand slam sa 20 sekundi prednosti, kakav vozac, 5. grand slam u karijeri, Schumi je imao isto 5 do kraja karijere...
Sa ovim bolidom i Latifi bi dominirao!
Boring
Ima i drugih utrka, pogledaj mozda nadjes nesto zanimljivo sebi.
goat
Kao i očekivano. Red Bull 1. i 2. Tako će i završiti sezona. Biće nekih finih duela za postolje i na to će se svesti kompletna 2024. A 2025 idu nova pravila pa je za nadati se da će se situacija na vrhu malo izjednačiti.
Ništa izgleda do 26-te...charles lck shame on u 4 Ferrari ccc