Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to nikakav gledatelj, nego pedercina!
Mene zanima je li ga zabija nekome ili prima.Za šta se odlučio
kako su dosadni u pm.. i dugu mi zgadili 🤣🤣
Je*em vam mamu poremećenu. Živjela Mađarska, živio Viktor Orban!
Orban je jedini istinski političar u uniji… pravi borac
Dvolicnost.Svi kao nemamo nista protiv doso homic da radi u nasu firmu diskriminacija zesca.U prevodu ma nemamo nista protiv ali dalje od mene. I
Pederska posla🤮
Onaj trenutak kada se Bakirove vehabijice slazu sa Dodikovim cedama, uz potpuno uvazavanje Covicevih crnokosuljasa...Men to mirise na KLEROFASIZAM, a vi pricajte sta hocete :) Malo zabiberis i TRADICIJE , te mozemo svi za usi da se uhvatimo i kolo kakvo raspicimo...PRIMITIVIZAM izvire iz vas.Podrska LGBT zajednici.
Nazor guraju ove pede*čine, to je najjači lobi na svijetu, 2-3% bolesnika pokusava da ubijedi ostale da su normalni, pu kakva gadost, legne muško sa muškom pa toga se i životinje stide.
Maloumnik.
Bosna - zemlja tolerantnosti i ljubavi prema različitom
On ne to namjerno uradio, pa ce mu ko biva slucajno ispasti sapun na tusiranju u pritvoru
U suštini nemam ništa protiv zastave u duginim bojama, samo mi izgleda baš pederasta nekako
Ovaj CE DOBITI DEGENELKA u prdekani, 100%
Napadne te agresivni pedercina moras sutiti ko zaliven inace tuzbe zatvor...Kazes curi dobra ti guza tuzba seksualno uznemiravanje zatvor... Ko vlada = bolesni pedofilicari
Samo vi njima dajte medijskog prostora pa kad ti sin dovede muškarca u kucu a kćerka kakvo zensko,e tad ces se klikse sjetit ovih komentara sto si blokirao al bit ce kasno. Slobodno blokirajte, samo to i znate kad vam nesto ne odgovara. Je*la vas i EU i njihovi zakoni.
Ružno je gledati šta uradi ovaj lgbt od lijepe duge. Baš ružno i tužno :-(
U Evropi ima sveg, kulturno te zovu gey. I kod toga imaaa, ali si ovdje peeee.... Cinaaaaaaa
pederčina