Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I odmah ako treba na pola sezone prodajemo sve sto valja i onda se cudimo sto Zrinjski dominira,ljudi 10 godina istu ekipu imaju,niko nigdje ne ide,rijetko kad da jedan ode ali ostali ostanu i jos dovedu 5 igraca.
Jato nemozes nikog zaustaviti,pa Rahmanovica i Tatara nisi mogao,pa nemogu evropski giganti kad svi lete za parama...Kako god Sarajevo je veće ime od Bologne mogu slobodno da kažem ali Bologna je Real Madrid za Sarajevo što se tiče finansija i još Seria A ,igraš protiv Milana ,Intera ...kako ga zaustaviti??
Ispod 5 mil ne dati ga nikome, inace sav trud ulozen u njega ide niz vodu, a obavezno ga zadrzat do kraja sezone.
ode on za par stoja, ne što je loš igrač, nego što igra u pretoktoratu.