Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto joj vraca naocale na glavu svaki put
čojek joj platio naočale i neće da se razbiju.
@balkanski spijun bas psihopata. to mi je prvo palo u oci. brine se o cvikama, a onda je marne ulicarski laktom..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ona izgleda voli da je ovaj krkan bije...to je moj dojam...lik joj govori čekaj i ona čeka,mogo je pumparicu donijet
Zelim da komentarisem ovaj video, sve je jasno, priglupom covjeku ali ne mogu da vjerujem koliko je ovaj narod bolestan da ostavlja komentare koji su toliko neukusni da mi se povraca. Koja stoka!
Što se zove bezbol palica kad boli do bola, sve mu ebem?!
Tacno za kastraciju Pa pjevaj jado jadni do sutra Fuj!
On je rekao: "ti ces mene snimati .... gruhhhhhh" ...... evo draga da ti stavim ponovo naocale na lice ..... i evo ti torbica .... Nista se nije desilo. Ona: "ja njega volim" .... Sudija: "ja ovdje nisza ne vidim" .... Logicno.
I mene zena ovako tuce, sta da radim?
@fakolako nista gledaj da nemas naocale i da prekrije si facu kad bije. Nema veze drugi ce da je hebe a ti nadji resenje i begaj.KS je pun tih slucajeva gdje zene biju muskarce ali ovi kao male cupi jaucu i trpe.zato sagnni se i meni ga posisaj.hebo te babo glupi
samo cvrsta ruka :D
Sirotica. Po držanju bi se reklo da su ovo ko zna koje batine koje je primila. Žalosno je i nešto u ljudima zbog čega video ovako nasilnog sadržaja postaju viralni i masovno gledani.
pravi lafcina j..o mater vlastitu bolesnu...da marse zensko samo moze primitivni bolestan idiot bez mozga
zato da sam na njenom mjestu krav maga i ganola
On nju udari a ona se igra kosom. Fakin fake.
trebao je samo gurnuti niz stepenice nek se sama udara a ovako dno dna
Ovakvi ljudi su dno...
kako vole kad ih bijes..
Rekla mu da je bio ofsajd protiv Nigerije
ovako Bake Vucica bije