Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali opet ni njih dva ne mogu kupiti sat Rifeta Kapića xddd
Možda ne mogu sat da kupe, ali ni Kapić ne može znanje nogometno da kupi. Zato je i propao kao igrač, daj skupe stvari a po asfaltu nije u stanju da hoda.
Pa bas tako, pitari imaju para na bacanje pa nmg meda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sirotinjo i bogu si teska
Vidi Ivkovicu. Svi znamo da je Zrinjski najkvalitetnija ekipa prvenstva. To je neupitno. Ono sto je upitno jeste koga ces izvest ponedjeljak. Imamo li igraca koji zna iznijeti loptu ili ce opet Aco morati da kreira igru?
Dovedi mu ti strucnjak igraca koji ce iznjeti loptu !!! Da se Aco ne umara.
NEK SE BOŠNJO KLADI ŠTO VISE PARA DAJE ,JOS BOLJE IGRAĆE
Socijalne price i opravdanja...treneri i igraci sa takvim mentalitetom nikada nece uspjeti...
On je i vise nego uspio. Sa ovim igracima je 3 boda od Europe! Ne bi ni Guardiola vise bodova imao
Ubleha
ko vas hebe kad ste sirotinja
Braca Mamic ne peru kosu iako su nakrali milione ostaju masni i prljavi kamenjarci ko i Dalic koji ima vise masti na kosi nego Meggle mlijeko 3,2
E ovo ti je logika zivota jednog bosnjaka , misli samo na svoj dzep pa kad bi sve drugo unistio. Zelim samo jedan razlog zasto jedan igrac iz mostara moze da ima vecu platu od jednog iz sarajevskog zelje !!!??? Pa to je sramota , treba to sve protjerati iz bosne kad ne znaju da nesto grade treba to unistiti!!!
Nelupetaj gluposti zrinjski dobija lovu od kockarski lobija u zapadnoj hercegovini koji obrcu ofroman novac i koji neplacaju drzavi porez iisto tako veliki dio novca dobijaju od elektro pruvrede takozvane zlocinacke herceg bosne.
Ko je doveo ovog cigana u Sarajevo? Ah da, ona dva cigana Mamic 💩💩