Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle vise? Pa nije Kanton Sarajevo zaduzeni za repke. SDA dabogda vam robot od Bakira lijekove donosi li. Bjedo! Nije vas stid. Ne interesuje me politika, Ali Sam toliki laik da mogu vidjeti, sta je vama najvaznije.
KS jos jednom spasava BiH..m
Gdje je sada Salko Zildzic da povede hajku protiv pondera za KS? Ima li jos kantona u FBiH kojim je stalo do BH sporta?
Nema ko obraz sačuvati bravo.
Bacanje para! Cure ulaze u repku preko kreveta! Treba to ugasiti. Pogledaj samo spisak od euro takmicenja. Neke su isle nisu ni odigrale minutu na terenu ali u krevetu jesu
Ovako je kada nema države ni sistema
Nije ni čudo kada je na čelu Saveza kriminalac alija fatić. Ima li iko mozga u ovoj državi da ljude poput njega ali i u drugim sportovima, nabije nogom i dokaže sav njihov kriminal i neznanje?
Pa nije ovo bruka odbojkašica, već države.
Deri Šmite, političari nemaju muda, pristace na sve samo da fotelja ostane
Kanton Sarajevo je izgleda ipak jedina Država koju sada imamo.
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka .prestaje potreba za zaduzivanjem stranackih Uhljeba..
Gdje ti vidis pet Hrvatskih Kantona"...prvo nema vasi nasi...FBI je jedna zasebna cjelina...Dogovorena.Druga stvar koja se tice samo reorganizacije FBIH..se odnosi samo na Kantone..ukoliko bi doslo do reorganizacije citave BIH..mozda bi se moglo govoriti o Exskluzivitetu.
KS finansira reprezentaciju BiH. Pa dokle ovo ljudi ide? Lana da je pametna uzela bi pare i sutra bi digla sidro i plivala za Malawi. Klosari jadni samo se znaju okupiti kad se rodi vanserijski talenat pa ko veli da su oni nesto ucestvovali. Fuj kakva smo mi drzava i kakvi smo mi ljudi.