Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno gega, Kolonija je uz tebe.. siiiiiiiiineeee ( nadam se da znas ko je.. jel istina da si g. a nisi lj.? ) hahahaha
ajmo Grobaru
Ovo mora da je Duletovo maslo. Partizan je poznat po tome da mladima daje šansu i mislim da je ovo dobra stvar za Gegića.
Dobrodošao u Partizan!!! Niko, ponavljam, NIKO nikada nije zviždao igrača Partizana, ma koje nacije i vere bio, to dokazuje desetine bivših igrača sa naših prostora.
pa mozda bi neko druge nacije i vjere i navijao za taj partizan da se ne velicaju zlocinci i nacizam na tribinama...
Dobar klub ali morat će da se nosi sa nacionalističkim uvredama jednog broja navijača Partizana koje su na Balkanu i dalje sasvim uobičajena pojava bez obzira na kvalitet košarke koji će da im pruži.
Primer?
Grobari nisu kao Cigani (po novom Delije). U Partizanu igrali,Hatunić Jusuf,Refik Kozić,Admir Smajić,Dževad Prekazi itd itd. Dovoljno je samo da odigraš najbolje što znaš. Cigani tj. po novom Delije su nešto drugo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobro nam došao u Beograd Amare! Uživaćeš!
nisi ti vidio Beograda
@Stoqica Jok, ti si video!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)