Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno brate za marihuanu. Doduse Rusi sad malo pokazuju zube.
ovo je super, debeli iz koreje je onog merikanca dozivotno osudio
"Ovi ljudi su stranci, a ja ih sve razumem. Vi ste Srpkinja i ja sam Srbin, a ja vas ništa ne razumem, gospođo." Isto tako potpuno razumem ovu crnkinju i ne razumem srpske Putinofile.
sama je kriva , koliko glup moras biti da poneses marihanu preko granice i to u rusiji
Jedino je glupo to sto uopste ide u vuko****** poput Rusije
To treba legalizovati. Zatvaraju ljude zbog biljke a pijani se ubijaju i ratove vode. Primjer bosanski Srbi. Daj mu rakiju i haubicu. More marsh.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova kenjala o Americi i bojkotovala Americku himnu a sad je pliz heljp me Amerika!
Zao mi je sto je u pitanju biljka ali sa druge strane ona je iz svoje Americke objesti ovo uradila podcjenjujuci Rusiju, mislim da je to pravi razlog ovolike presude... Mada ce ona biti pustan kroz par godina to je sigurno ali je bilo i bitno poslati poruku ostalima koji misle da rade kao i ona!
Сви затвореници да се ослободе и да стане рат! И да се попуши "лула мира"- за вјечни мир. "Прљаве борбе у љубавне торбе - мање пуцај, више туцај!"
Tako to radi Putin!
Rusi gamad najveća, pored njih kina i Srbija najveći zločinci
Ja sam za smrtnu kaznu za dilere,a narkomane dugogodišnja robija i teski prosilni rad.
Jel ovo vijest?
Pa.dobro ako je ce onaj Nurkicev dobiti 2 godine u Dallasu gdje se vutra kupuje sa racunom onda je ovo sasvim ok za Rusiju. Bice barem na NGC Banged up abroad
Amerikanci drze nekog rusa osudjenog na 25 godina. Amerikanci su vec poslali ponudu za razmjenu samo se cekalo da se donese presuda. Marihuana nije uopste problem, ovo je samo ruska igra da dobiju nesto i da pokazu da su sila.
zeznes zivot zbog nicega
Nargilaši, ba, dajte nam detaljne ANALize!
9 god. za ulje kanabisa, a oligarsi što su ojadili i narod i državu šetaju slobodno...i kad mi neko kaže da bi ruski sistem mogao biti alternativa zapadu. Može samo debilima bez trunke mozga.
To je ta Rusija. Dobijes 9 godina zbog ostatka cb-a i oni ovo zovu drzavom? Zaostali za civilizacijom u svakom smislu
ovo je vise polticka osuda, sad ce amerikanci nekog poznarog rusa da osude na doživotni zatvor jer je recimo bacio opusak
Iskreno ni trunke mi je nije žao,znala je šta nosi i da ide u drugu državu.