Komentari (462)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elham...ko bi ih trpio da su uzeli Amere
Bas.
ovako je još slađe. LeBron babo, kako igra sa 40 godina..
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
nije se avramovski dovoljno krstio, jbg
Hahaha
Karma je cudo, kada se pokrijes zastavom .... Igra se okrenula u korist Amerike kod 84:84 ................... 84 zemalja je glasalo za rezoluciju !!!!!!!!!!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
da vide palestinci za koga navijate.
Čestitam pobjedniku !
busiiiii
Čestitke Amerikancima, bravooooo!
kako se nebeski potulše i odese tko bi osto do njige geno
Ademir Zurapović, man of the match !!!!
Sve u svemu Srbija je moćna košarkaška reprezentacija, ako uzmemo u obzir da je san svakog košarkaša svijeta da zaigra u NBA. Svaka im čast.
Ameri su o ovome vanzemaljci možeš ih pobjediti jednom u 50 god kad dovedu b tim
BiH savez nema u planu rada plasman na OI ni u nardenih 20 god. Čemu likujete jadni nebili, ljudi igraju polufinale OI i vode protiv takve ekipe 36 min. Šta je vaš uspjeh u životu, čemu se nadate, čemu težitenista ni svjesni ali to iz vas progovara ljubomora i zavist, sve bi dali da ste tamo, ali svako sebe postavi na mjesto koje zalaužuje.
nemoj da si rigorozan
Poraz se u srbiji uvjek slavi kao pobjeda, tako je dogovoreno
Lijepo sunce miris osjecaj leprsavosti Jeli ovo dobro administratoru?
Nakon nekoliko 20+ poraza od Amera, dosadilo i njima više razbijanje pa su odlučili za ozbiljno ući u igru tek u zadnjoj četvrtini i opet dovoljno da razvale protivnika. No ne sumnjam ja da će Serbi i ovaj poraz slaviti ko pobjedu
Pa trebali bi..Mi obicno kad zavrsimo na 8, 10 ,12 ili bilo kojem mjestu.. mi kazemo da smo osvojili to mjesto npr. iako se nema sta osvajati nakon 3
Dok Srbija igra egal sa Amerikom, Boš. priča o ratovima i prošlosti. To mu je jedina satisfakcija.
GT RS, mirni budite
Čovek kome je najjača suđena utakmica Sloboda DITA- Bosna, sudi polufinale. Smehotresna olimpijada.