Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je uopste igrao protiv knicksa ?
Mora sigurno ojačati i nabaciti mišične mase. I Kukoć je svojevremeno otišao u NBA kao kišna glista, pa se dobro napucao tamo. Od košarkaša sa ovim prostora Rebrača je najbolji primjer toga.
nemoj samo izgorit' u zelji
Džanane, javi se pa da ti dogovorimo unos kurbanskog mesa u tijelo, mani se amerikanaca i pucanja steroidima. Kurbansko meso je esencijalno za snagu i mišićnu masu koju instant osjetiš na sebi, već 15 godina hranim Edina Džeku i vidiš u kakvog se sportistu razvio, meso je preukusno, svako jutro koljem pred tvojim očima da nanesemo žrtvu u ime Allaha dž.š. i nakon toga ti odaberem najbolje dijelove mesa za NBA obrok da se možeš gurat sa Hollisom Jeffersonom i ostalim snagatorima.
Ova izjava je nešto slično kao kad bi vlasnik nabavio štene pa za njega kaže da dobro lajucka a može dobro i da gricne ali treba još vremena i truda da se ovaj počne boriti protiv odraslih vučjaka.
za tog vlasnika nisu psi