Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2024 i ti se zoves Strahinja,divno
Ovaj se šut inače zove jako i bezveze.
ako ovo nisu koraci onda ja svojih 45 godina mogu poppisati i moje pracenje kosarke
Hvala Klixu na Bosnjake bas interesuje sta srbi rade i dokle su dosli.
Klix je portal koji obavljuje vijesti širom svijeta pa tako i u sferi sporta, ako ti se ne svidjaju članci vezani za srbiju nemoj onda da ih čitaš, klix kao portal koji obavještava vijesti u ovom slučaju sporta je obavezan da prenese sve bitnije razultate pogotovo sa olimpijskih igara to što si ti nacionalista nije klix kriv.
Svaka cast. Odlican izbacaj s obzirom da je "iz ocaja"
33 je fenomenalan oblik kosarke..., znao sam neke basketase koji su fakat bili majstori... Da li BiH ima svoj tim ili ligu?
33
Ima i reprezentaciju od 2019. godine, a i neku ligu ja mislim. Imaš sve na stranici KS BiH: https://basket.ba/category/3-x-3/
Brko je car