Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže pitanje je samo kontrole ega, a onaj naš panj nakon utakmice kaže dajte nam svjetske prvake da i njih razvalimo....
pa dobro malo adrealin radi, neka.
odmah ima stoke koja blati momke koji su upravo pobijedili evropske prvake, proklet narod...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ima li ko da pohvali Robersona? Kako lik hladno zabi dva bacanja na kraju utakmice za pobjedu...
EGO - ko obuzda U pobjedu moze da se pouzda!! U svakom smislu pobjedu!!
Pogledaš utakmicu protiv Crne gore i ostaneš zbunjen. Svaka vam čast treba samo ohladiti glavu.
Tebe sam podcijenio i izvinjavam se.Dobar si Bečo 👍
Tako je Luka gubis od onih kojima Vlada BiH nije htjela da uplati karte da mogu putovati, kojima nisu dali novce ds mogu znojave dresove na poluvremenu zamjeniti a patike moraju svoje da nose. Nisu oni samo tebe Luka pobijedili oni su pobijedili idiote i bitange koje nam ne daju da zivimo normalno!!A ti? Pa ti i ekipa ga dodjes kao kolateralna steta!
Greska ja htjela pisati na tekst o doncicu. Sorry klixovci*
Ako pogledate moj prethodni komentar, vidjećete da sam predvidio ovu pobjedu, jer se uvjek palimo protiv "naših", ali nažalost, realnost je da izgubimo od Francuske i Litvanije. Znam da ću dobiti brdo minusa, a iskreno, volio bi da nisam u pravu.
Amaaa gdje nadjose ove momke ba, strasni igraci svi. Kad ih pogledas pravi sportisti, kosarkasi. Svaka cast jos jednom.
E cuj prvaci europe 🤣🤣
Ekipa koju je napravio Vedran Bosnić, on je samo došao na gotovo. I nije mu to pravo ime, već ima dokumente na neko rijetko čudno tursko ime koje ne završava na ić.
Ja svim srcem želim da Bosna dogura jako daleko na ovom šampionatu. Bosanci imaju žara na parketu, borba za svaku loptu.
hajde da ponovimo pobjedu protiv Francuske
Opet navijam za Bosnu i Hercegovinu! Zmajevviii...
Svaka čast al nemojte u utorak utisra.
Nesto sam ko piso protiv beciragica a ispade covjek fenomenalan. Odlican strateg i motivator. Fino smireno psiholog dobar. Svaka cast nadam se da ce nas odvest u drugi krug jer igramo dobro
Bravo za trenera koji je postavio Zonu u 3/4 na koju slovenci nisu imali odgovor...sto je presudilo utakmicu!