Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neodgovorno je doci na turnir bez plejmejkera. To je glavni problem.
A gdje nam je, imamo li ga i ako imamo, kakvog imamo?
Bravo momci🏀⛹🏻
Mislim da nije los trener. Čovjek ipak ima rezultat. Neki prije njega za koje smo mislili da su bolji nisu imali rezultat. Ova ekipa nema playa ali ima hemiju. Poljaci ako nonsalantno uđu u meč onda su gotovi, a ako ne uđu opet ćemo ih uzet.
Ubjedljivo najlosija karika , bolje bi igrali da se sami dogovaraju , preslusaj sta pricas tomom utakmice i mozda sam odes a momcima sretno u nedelju 🙂
Individualni kvalitet ekipe je pobjedio ovu utakmicu. Dolazak bez playa na turnir je ogromna greška i to je razlog broja izgubljenih lopti.
Tako je...nek se ljuti ko hoce al sve do pred kraj odnos najboljih igraca je bio kriminalan .
Nenada Markovica za trenera, neka slozi ekipu sa ovim igracima bi daleko dogurali!
Kapiten odigrao "kapitenski"
Bekir je ispodprosjecni trener. Ne bi mogao biti trener ni u nasoj ligi. Zaista doci bez playmaker a na takmicenja je cisti debilizam. Ako nije mogao neki amerikanac siguran sam da se mogao naci solidan nas jedan playmaker da moze izvesti noramlno loptu na suparnicku polovinu
Moze Amerikanac, ali onda ne moze Garza. Daj nam prijedlog za domaceg playa, kad ih vec imamo solidnih.
Čampara? Gordiću kuću napraviti? pa bilo koji plej iz ABA lige ili čak Igokea-a bi se odazvao pozivu! i da ovih dana ta Igokea slavi 50 godina i bit će utakmica sa Partizanom i možda neki turnir!?
Kako imati izgubljene lopte
To adise legendo
Ekipa se brusi kada imaš 30 poena prednosti nad Mađarima. A upravo tada počinje indolentna igra, izgubljene lopte itd....A onda kada dođu ozbiljne utakmice to je teško ispraviti.
Finale pretkvalifikacija? Wtf? A kvalifikacije za OI'24? Rang nam je isto kao i fudbalske repke... Nikad nijedna nasa reprezentacija nece vidjeti OI. Mozda odbojkasice to urade. Ostali nikad
Pa hajd onda da se to dobije ako samo pobjednik ide dalje.
Niste baš košarkaški inteligentni, idete na silu, šteta.
Kakav nepismen novinar, ovo je stvarno vise smijesno za citati…
Nemas ti pojma