Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Košarka se igra i mozgom, ako niste znali.
Ma jok, nego sta ce rec za javnost, jeste jarani svi ste me skontali, nastimo sam rezultat da nam spasim gujicu....
Pa od dva zla biraj manje zlo vazda bilo...kad si vec u mogucnosti biraj ha ya..
većina komentatora su dno dna, zadnji šljam od ljudi, ne žele shvatiti da ovo slobodno bacanje nema veze sa srbijom već sa poljskom finskom ili izraelom. srbi da su nas toliko željeli, mogli su igrati protiv nas u osmini finala
Ne vidim problem, ionako će se sastati ako obje reprezentacije pobijede sve do kraja.
Ne znam šta je problem... Hoće ljudi lakše da dođu do finala i tjt. Što ne prozivati Španiju koja je izgubila od Belgije čisto da može kalkulisati u zadnjem kolu.
Cuj izasla iz kosa, a on gadjo i pogodio prvi obruc. Laze u oci ko nasi politicari. Ali uspjeli su izbjeci masakr od Srbije.
Ha ha da izbjegnu sramotu, Finska će Vam odrati guzove!
Ovakva vijest, skoro pa apsolutno nebitna za jedan bh. portal.. Mahalanje i spekulacije, komsiluk, da ne nabrajam dalje
I njihov napad neko sa klupe govori pusti ga (da dadnu kos)... Prejaki ste hahahhaa
Taj segment je prava komedija. I Srbija je mogla izgubiti i birati sebi malo lakši put do finala. Da ne igra potencijalno sa... Italija, Francuska, Slovenija i Grčka do finala. Ali kada si najbolji, neka drugi razmišljaju o tebi.
Al moram komentirat, da smo mi prosli, a moglo se. Playoff bi igrala Slovenija, Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna gora. A da nije rasturena Yugoslavija, bez problema bi pamprcili amerikance, Jokic, Doncic, Bogdanovic, Dragic, Nurkic, Vujacic, Micic, Musa, Bogdanocix....
Miguel - a sta jeste za primjer? Tvoj boravak i sumanuto komentarisanje na jednom bosanskohercegovackom, sarajevskom portalu? Smijesan si prijatelju, ili smesan, kako ti je ugodnije :)
Izbjegava onaj ko je lošiji od protivnika
Nerisee namjerno si promasio,da bi izbjegao Srbiju u osmini finala....