Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je ocigledno da su bolji ali metlu je malo ko ocekivao.
Ne znam da je iko ovoliko ubjedljiv bio kroz playoff, dosad izgubili samo dvije tekme.
Boston igra igru kakvu nisam vidio od doba Michaela i Pippena, smirenost u odbrani, smirenost u napadu, zao mi je Doncica ali Boston je zadnjih 7 godina u finalu i nikako da osvoje, ova sezona im je bila fantasticna i bili su najbolji u sezoni, zasluzen rezultat. Dallas-ovi igraci se ne mogu nositi sa ovakvim napadom i odbranom.
kakav crni Doncic, ne moze on ni pric Tatumu i Brownu, bolji su igraci duplo od njega
Tatum je bio uzasan kroz cijeli playoff ne moze ni prismrdit Doncicu, ali je Boston kao ekipa mnogo bolja
Luka jede previse krmetine, tako se ne osvaja nista, upitajte Jordana kako se osvajaju titule, i kakvo tijelo treba imati za te podvige, Jokic je jedini kosarkas koji kad bi sav isklesan i misicav bio ne bi znao i mogao pogoditi kos, ali Jokic je nesto drugo, prica za sebe i dobar covjek. Luka je napuhano gradsko deriste
Luka u tri etvrte etvrtine finala 7 poena, 4 skoka, 6 asistencija i 4 izgubljene, uz ut iz igre 3-15. Overrated.
Znai ipak e izgleda biti metla. teta.
Ljudi ih razbie u 3 utakmice.. Finale na kraju 4:0
Pa Boston i jeste najbolji tim ove sezone, bila bi velika senzacija da ne osvoje titulu