Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Irving da je imao slušalice na glavi možda bi bolje igrao. Pao je pod pritiskom publike i odigrao katastrofalno.
Jucer napisem 4-1 za Boston zbog sirine ekipe + Porzingis se oporavio, a neznalice lupaju minuse. Vjerovatno nisu pogledali utakmice prije play offa.
Zahvaljujući Porzingisu koji je čuvao reket, Gafford i Lively se nisu vidjeli na terenu niti je prema njima bilo ikakvih pasova. Boston je puno brže igrao. MVP finala ce bit Jalen Brown
Ljudi neki bas uzivaju...
Selam Pep brat moi. Ako čitaš ovo molim te da nam budeš gost na sljedećem bajramskom street basketball turniru u Visokom!
Frajercina.... ali kakav Boston moj Pep.
Ne može Srbin sve sam. Biće bolje drugi put
Kljix posto zesci AI nemores nista napisat
Luka samoga
Pa ne može Luka sam igrati!
Kyrie je los bio ali ce se vratiti.
Ima jos da se igra vratit ce ih Dončić na fabričke postavke
Dallas katastrofa.
Nisu oni katastrofa, vec su ovi masinerija...dominiraju citavu sezonu sve koji se nadju na putu
Al malo morgen ni spomenuli ga nisu jednom ga kamera prikazala