Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako presjedio a bolji igrač od Jokica po Klixu
DA SE DANAS ZARATI TROJKASI BI KAO JUKA BILI U HVO-U ;) OVO ČEMO PONAVLJATI SVI OVO JE DEFINICIJA TROJKASKE NAMETNUTE GARGAMELIJADE
Je li igrao Bronny
pa procitaj
Šteta za Garzu, odigrao je odlično pripremne utakmice i opet ni minute u zvaničnoj utakmici. Treba da ide iz ove ekipe pod svaku cijenu, ovo mu je četvrta sezona, nema šta više čekati.
Šteta zbog vremenske razlike pa ne mogu više gledati NBA. Za vrijeme srednje i faxa pratilo se, nije bilo problem ustati u sitan sat i gledati. Sad nema šanse. Jedva ligu prvaka odgledam, i to često mašim
Garza igro svaku pripremnu i odličan bio a sad ni minute.Neka ste izgubili
Razbio ih je Boston, ko je gledao utakmicu nevjerovatno ali nista ne znaci posebno to New York treba da se uigra imaju strasan tim.Steta za Luku u pripremnim utakmicama je odlicno igrao, zasluzio je solidnu minutazu od 10 minuta ali trener najbolje zna.