Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Panjina
Ko ga je iole pratio, uvidio je da decko nije ni za G-lige.
Moze u KK Bosna al' na klupi
Klasicni nepotizam
Kakav ba Bronny James, momak je i došao da malo osjeti atmosferu spektakla, razmijeni par dodavanja s babukom, normalno da će sad na zagrijavanje u manji klub
a da mu je susic amdija mali bi ostao u timu i zeznu 5 igraca jos
iz zenice sam al ti glup komentar u Pm, nikad mi necemo nikoga imati ko sto smo susica
E bas mui nije glup komentar nego realan i to ne na osnovu pretpostavke i nagađanja nego na osnovu stvari koje su bile i koje su tačne. Poveo Tina, a nije poveo Zukanovica koji nam je trebao na beku i koji je igrao u Seriji A. Prosao na SP u najslabijom grupi ikada, sa najjacom ekipom ikada i onda nije mogao ni grupe proci, nije jednu Nigeriju mogao pobjediti..daj molim te.