Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na stranu individualni kvalitet koji je zasigurno neosporan kod Jokica, ali je neko nedavno dao komentar koji kaze slabe su ekipe koje se oslanjaju na igru jednog igraca.
srbin je najbolji košarkaš svijeta srbin je najbolji teniser svijeta šta bošnjo radi za to vrijeme? ruši srbima crkvu radi 3 metra u
па на кога још да се ослоне када су распад од екипе...Једини који нешто још може повријеђен
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja rekao davno Denver nema sansu protiv Phoenixa, oni pobjedjuju zapadnu konferenciju a Netsi istocnu i to je to. Odlicna igra ali dosta nedovoljno
Ma kakva odlična, fenomenalna, izgubili su sa svega dvadesetak razlike u tri utakmice odigrane :)
...nema sta bas je brutalan...29 suteva uzeo i zabio 32 poena...ali naravno,to niko ne gleda...i onda kazu nema s kim da igra,a lik se bukvalno ispucava kako bi nabio licnu statistiku,ne ispusta loptu iz ruku...
a da nece mozda Monte Morris uzimati 32 suta po tekmi? ne budali bolan, lik je MVP, triple double ostvari, druga je stvar sto njegovi suigraci ne mogu bazen da pogode
Babo je za njega "tata" košarke!!
Lazni Mvp
Može Jokić da daje 100 koševa po utakmici ,ne postoji u odbrani. Kakav je to centar kad ne može branit svoj koš. 12/29! Pa ni Ajverson nije toliko šutirao . Uglavnom to je to od Denvera. Phoenix ozbiljna ekipa.
Ma dobar je on obrambeno, ipak je visok, da ga postaviš i da maše rukama ko Gober, nešto će da doprinese, ne razumijem samo kako njega ne izbace, evidentno je da lik pravi prekršaj skoro pa svaki put kad dotakne drugog igrača, te ih gura na kuku, zabije im lakat, te maše rukama, svaki put kad igra odbranu napravi prekršaj a nikad mu ne sviraju. Očito ima i problema sa bijesom, ovo mu je treća tehnička u ovom plejofu, jako je živčan.
Embid je zivotinja,ali Phila i dalje po mom misljenju ima losu klupu,Cris Paul je svojim kosarkaskim IQ-om presudio Denveru,Jokic zaista nema kvalitetnu podrsku u ekipi,Campazo kao dq nije postojao na terenu,jednostavno Jokic je vrhunski igrac i to pokazuje iz utakmice u utakmicu,ali playoff je druga dimenzija,i trebat ce im cudo da nesto naprave.
Nema podršku od ekipe. Isto kao Dončić.
A prvi ste i genocidasi
E ne možeš sam Joko, jebi ga. Najviše poena, najviše skokova, najviše asistencija (više i od Pola). Šta si još mogao? Duplo od troduplog? Velika šteta da se povrijedio Marej, jer će velikan na vrhuncu ostati bez šanse za titulu ove sezone. Ali ima još vremena. Sve najbolje od navijača iz Sarajeva. Piši na Klixu kad stigneš!
његово друштво и јесу Џабар и Чембрлен!!!
Zasto pises c3tnickim?
пишем писмом којим ти је ђед писао...
meni nije jasno kako to srbi vole američku nba ligu?? ja mislio oni njih nevole...
волимо како Србин дере америчке гузове само!
Phoenix toliko dobro igra da mislim da bi Denveru bilo tesko i sa Marejom da prodje dalje.Volim Denver i nadam se da ce doci do bar jedne pobjede, da ne bude bas 4:0.