Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabiti francuzima 47 poena, svaka cast
Advokat mu javio da ce dobiti tuzbu protiv mame pa se razigro.
I to sa 23 godine i smije se ,šprda se kao na treningu...na kraju cu poceti sumnjati da su nama pustili tekmu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Neku smo gadnu sreću imali pa se Dončić nije razigrao protiv nas, čovjek je strašan igrač
Očigledno da je nas pustio, pa se ko' fol nervirao. Balkanska je to krv. Ljudina Dončić
Vjerovatno se nije razigrao zbog toga što mu naši igrači nisu dozvolili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SLovenija bez Tobija, prakticki bez pravog centra jer je onaj Dimec igrao epizodu i nanizao licnih gresaka imala 30 skokova isto ko i Francuska sa ogromnim Falom, Goberom i Piorijeom. Nasi protiv Francuske imali 15 manje skokova nesto tako. Dakle, to je borba i zelja i kad si manji da dodjes do lopte. O pametnoj igri da ne pricamo. Svaka cast Slovencima. Zelim da osvoje ovo ponovo.
Omjer 4:1 samo BiH pobjedila Evropske prvake!
Dajte nam svjetske prvake...
Samo mi nije jasno kako nas sam nije dobio. Ma pustio nam eto sta je , pfff..
Mogli smo Njemacku dobit 😏 a i francusku
Mašina od igrača, nevjerovatni Luka.
Ha, ha...nasi naljutili Doncica pa sad sam razbija ponajbolje Euro reprezentacije...svaka cast majstore, kapa do poda.
Zamislite daje jedan od nasih kosarkasa ovako krvario.. kakvi bi se tu tekstovi pisali.. i zadnji atomo snage spominjali..
Tek sad ce ovi najbolji da zaigraju na turniru u Knockout fazi,ovo u grupama je tek zagrijavanje bilo.
Najviše ga poštujem zbog toga što je u ugovor sa klubom ugradio igranje za reprezentaciju.To je patriota a Nurkiću smeta jeb.no sjedište na letu a još to mora i podijeliti sa svima.Znam da nije sve sjajno ali 93će pod snajperima izlazili iz Bosne pa bili 8-i poslije toga od svojih para plačali hotele pa prolazili grupu ,mislim ne treba šutiti al treba popravljati a ne lajati okolo i širiti negativnu vibru.
Svi znamo zbog čega je oavkva situacija,u vlasti su dvije kvislinške stranke SNSD iHDZ treba raditi da se to zaobišđe a ne samo kukati.
Mašina, najbolji evropejac svih vremena i to več sa 23 godine.
Najbolji igrac ikad, sa ovih prostora
Jokic je dvostruki MVP. Jedini koji je to ostvario sa ovih prostora.
Gdje Bosna prosipa poene,pa ovi Francuzi nisu vise kao prije,u rangu su Madjarske i sa njima su se mucili...svaka cast Doncicu ,bez njega bi Slovenija bila u rangu Estonije
Neka se nasi panjevi ugledaju na igracinu all daleko su oni od doncica mozda svjetlosnu godinu.... pa onaj halilovic ,vrabac pogotovo onaj kamenjar ooo boze livsdari teski ..... za nyrkica i da ne pisem ne znam kako om igra u NbA uopste ??? KONAKOVICU SVAKA TI ZLATA VRIJEDNA
Sa toliko poena, on je uborio najveceg rekorda svih vremena od EP (Nikos Galis sa 46 poena)
Edi Teres je rekorder... 63 poena 1957 Belgija vs Albanija