Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako dodju NBA igraci, Pokusevski, Bogdanovic, Marjanovic, Bjelica i Jokic uz 'domace' Gudurica, Micica, Milutinova, Teodosica i jos par igraca po zelji selektora bice to kaznena ekspedicija pa samim tim jedno dosadno prvenstvo. Istina, borba za srebro i bronzu bi mogla biti interesantna.
sto ne spoje čelnici nikada BH i SRB da igraju? ili BH I HRV ? pa eto kad kazete da je rat gotov, hajde da vidimo :D
Bošnje imaju kanda neki kompleks od Srba
Njemačke, Ukrajine, Finske i Gruzije, dok su u petom šeširu Belgija, Mađarska, Izrael i Velika Britanija...SVE NEKE LIJEVE REPKE. Postalo je privilegija igrati protiv velikana.