Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj javio i poslao iz kluba izvjestaj da je povrijedjen. To se dodje da te pregledaju doktori reprezentacije. Ovog drugog pregledali i rekli da je ok, ali on ipak ne bi jer ga boli ruka. Svasta cemo mi dozivit.
Bimal protiv Florie
Hajde malo optimizma.Tu su momci ostali koji će sigurno srcem igrati.Možda su neki podcjenji a mogli bi iznenaditi na terenu.
Prvo se raspale žene pa evo sada i muski puuuu savez
Hajmo podrzati zmajeve sada se prepoznaju pravi navijaci
Nema veze imamo siroku klupu koliko toliko, ja vjerujem u pobjedu ne igraju zvjezde vec igra tim. Ako budemo igrali nasu jaku obranu koja nas je krasila u kvalifikacijama i na euru imamo dobre sanse za pobjedu. A protiv Francuske neka bude sta bude ali ja se ne bojim njih kazem ako budemo igrali onu nasu prepoznatljivu obranu kontre pobjeda nece doci u pitanje. Naprijed zmajevi do Svjetskog prvenstva.
Koja izjava, pa kad smo kompletni gubimo. Uzmi momke iz domaće lige makar će trčati i boriti se i neće nedostajati želje a te tvoje zvijezde dođu kao asovi a ništa ne pokažu dok u svojim klubovima briljiraju. Shvati rezultati su bitni ali ne i najbitniji
Nisu dobre vijesti, ali i nema imperativa pobjede, ne znam otkud to. Realno, sve i da dobijemo ovu utakmicu, ne možemo se kvalifikovati, tako da treba pružiti priliku mlađim igračima, da vidimo ima li tu materijala za budućnost. I ništa ne treba zamjeriti ni igračima ni selektoru, situacija je takva kakva je, niko sigurno nije želio da ovako bude. I da smo kompletni, protiv Francuske stvarno nemamo šanse.
Ma nista od ovoga.
Sretno, do pobjede!
Mađari su za nad uvijek bila sirotinja
🇧🇦Igraj Bosno igraj i pobijedi❤️🇧🇦