Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I oni izlaze na debate da pricaju o zaustavljanju mladih, sportu itd. Novalic pred izbore podvalio pricu o bazenu u Mostaru. Seljacina(e).
Svaka čast našim ljudima u dalekoj Australiji...
Pa kazu neki treba dijaspori zabranit glasanje.Evo ovo je primjer da treba da glasaju.
Dijaspora ima pravo kao što imamo i mi ovdje....mada,sutra se može kolo okrenuti i da većina nas ovdje postane dijaspora....je li tako NAŠI MILI POLITIČARI??? SERONJE!!!
Bravo dijasporo otisli ste vani zbog lopova politicara i nesredjene drzave i sada kao sutite i lijepo vam pa iskupljate novac za reprezentaciju koja samo sluzi za nabijanje kos razlike i da se dame, naravno mogu slikati i kaciti slike na IG i FB. Bolje donirajte taj novac Tuki,Pudar ili sjedecoj odbojci ili na kraju krajeva narodnim kuhinjama.
Nekako bi nam bilo draže da na spisku donatora domovini, vidimo i neke druge osim samo bošnjačkih imena. Tada bi bilo nade. Ovako nas tjerate da biramo Komšića unedogled. Shvatate?
sramota da se drzavna reprezentacija finansira sa gofundme. Boze sacuvaj
Moramo se mi prebrojati i učiniti neke stvari ko pametni Azerbejdžanci i Hrvati (Oluja i Bljesak), jedino tako mozemo prosperirati i prestati biti sadaka država! Neki koji rade sve protiv države i sa istoka i zapada moraju biti protjerani u njihove matice
A ti ćeš ko Kengur hop,hop,hop pobjeci iz Bosne ko kakva kukavica
A to je ista ona dijaspora sto samo u Bosnu dodje da se najede cavapa, ode kod stomatologa i kod frizera ?? Ovo je samo jedan od dokaza da dijaspora pomaze i gdje je potrebno a i dzabalebarosima.